Ajatelin kokeilla vaihtaa blogipohjan ja onnistuihan se . JEEE!! Tuo ruusunpunainen ei ollut ihan sellainen omanlainen pohja.

Ajattelin viikonloppuna lähteä käymään helmimessuilla Lahdessa, josko sieltä löytyisi vaikka uusia ideoita ja niitä korutarvikkeita. Pääsen lepuuttamaan hermoja, sillä olen ollut lasten kanssa keskenään kohta kaksi viikkoa, ja nyt kaksosille puhkesi vesirokko. Voi siis olla ihan hyvä jos lähden vähäksi aikaa pois kotoa jotta jaksan taas ensiviikolla touhuta lasten kanssa kun mies lähtee taas viikoksi reissuun.

Huomenna menen taas neuvomaan ja näyttämään kuinka koruja tehdään. Täällä meidän seurakunnalla on sellainen äitienilta jossa aina tehdään jotakin kivaa yhdessä, ja nyt äidit ovat toivoneet korujen tekoa. Teimme niitä jo kolmisen viikkoa sitten ja innostusta riittää joten jatkamme hyväksi havaitulla teemalla.

Korujakin olen tehnyt kuten kuvista käy ilmi....niitä on nyt .n. 27 kpl valmiina. Erilaisia kaula,- ja rannekoruja. Korvakorujakin voisi vaikka tehdä illalla. Jos niitä joskus vaikka menisi johonkin kauppaamaan, mene ja tiedä.

Pääsiäisaskartelujakin pitäisi tehdä, jotta voimme mennä virpomaan mummun ja vaarin sunnuntaina. Hommaa siis riittää täällä talossa.