Yritän tässä hiljakseen opetella tätä käyttöä, mutta vielä on paljon opittavaa. Kuvia olen jo sentään saanut laiteltua....eihän ne mitään valokuvaajan otaamia ole mutta kuvia kuitenkin.

Täällä ollaan flunssan kourissa niin minä kuin tytötkin ja meno on sen mukaista. Itkua ja nenän niistämistä.

Voisin vaikka kertoa hieman lisää perheestäni. Mieheni ja minä olemme eläneet yhteistä taivalta tähän asti 15 vuoden ajan, meillä on siis merkkipäivä maaliskuussa.

 Poikamme täyttää huhtikuussa 11v ja hänellä todettiin 1,5 v kehitysviivästymä ja n 4v lievä kehitysvamma. Hän käy eritysikoulua ja tarvitsee apua kaikissa päivittäisissä toimissa. Lisäksi meillä on 4v tyttö joka on hyvin tempperamenttinen tapaus ja omatoiminen, aina sattuu ja tapahtuu. Siis ääripäät pojan ja tytön välillä. Kaksivuotta sitten syksyllä perheeseemme syntyi kaksostytöt, oikeat yllätys vauvat. Meille ei pitänyt enää tulla vauvoja mutta kuinka ollakkaan niitä tulikin sitten tuplana. Vilinää ja vilskettä riittää, sillä tytötkin ovat hyvin omatoimisia ja tekevät kaiken isosiskon perässä....

Viikot olen usein ns. yksinhuoltaja kun mieheni tekee reissuhommia .

Iltaisin ja öisin sitten harrastelen näitä kaikkia ihanuuksia joita olen tänne esille laittanut ja tulen laittamaan.

Töihin menokin alkaa olla jo syksyllä taas ajankohtaista mutta se on vielä iso kysymysmerkki että palaanko työelämään vai jäänkö vielä kotiin hoitamaan lapsia?????

Tuosta harrastus puolesta sen verran että innostun ja kiinnostun aina kaikesta uudesta helposti mutta valitettavasti jos epäonnistun niin ne jää sitten siihen....Otsan rypistys

Hyviä luku ja selailuhetkiä kaikille. Toivottavasti tätä on mukava käydä vilaisemassa....Kieli ulkona